Η μετακόμιση δεν πρέπει να σας προβληματίζει.
Ειναι δικιά μας δουλειά...


Δείτε τις υπηρεσίες , κάνοντας δωρεάν εκτίμηση στο κόστος της κάθε κατηγορίας.
Πατήστε εδώ!

Θα μας βρείτε στα γραφεία μας, που στεγάζονται στη Λ. Γαλατσίου 27-29.
Στοιχεία
Μεταφορές

Με ιδιόκτητο στόλο δημοσίας χρήσεως (Δ.Χ.) φορτηγών αυτοκινήτων και ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αποτελούμενο από οδηγούς, μεταφορείς και διοικητικό προσωπικό, η εταιρία μας μπορεί να εξυπηρετήσει έγκυρα και έγκαιρα τις ανάγκες του ιδιώτη ή της επιχείρησης για εθνικές μεταφορές αντικειμένων αλλά και προϊόντων. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας στο χώρο των μεταφορών και να αναζητήσουμε μαζί τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας μας.

Μετακομίσεις

Η εταιρία μας αναλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών που είναι αναγκαίες για μία ολοκληρωμένη και άρτια οργανωμένη μετακόμιση. Ειδικότερα αναλαμβάνουμε την συσκευασία/αμπαλάζ όλης της οικοσκευής ή των αντικειμένων μίας επιχείρησης, την ασφαλή μεταφορά τους στον χώρο μετεγκατάστασης με δικά μας δημοσίας χρήσεως φορτηγά, την προσεκτική εκφόρτωση και εγκατάσταση τους στο χώρο προορισμού με την χρήση και ανυψωτικών μηχανημάτων, καθώς και την πλήρη αποσυσκευασία τους για την αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να αναλύσουμε από κοινού τις ιδιαίτερες ανάγκες της μετακόμισης σας και να σας υποβάλλουμε μία ολοκληρωμένη τεχνικοοικονομική προσφορά.

Συσκευασίες

Το αντικείμενο της συσκευασίας προϋποθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς επίσης και την χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και εξοπλισμού. Με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της αλλά και τα άριστης ποιότητας υλικά συσκευασίας και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την αξιόπιστη και ταχύτατη συσκευασία των αντικειμένων σας υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις.

Αποθηκεύσεις

Το τμήμα αποθηκεύσεων της εταιρίας μας διαθέτει αποθήκες ειδικές για την φύλαξη επίπλων, ολόκληρου του νοικοκυριού η/και εξοπλισμού γραφείου, πληρώνοντας φυσικά μόνο για τον χώρο που καταλαμβάνει και μόνο για το χρονικό διάστημα της αποθήκευσης.

Αμπαλάζ επίπλων και συσκευασία υαλικών. Τοποθέτηση ενδυμάτων σε χαρτοντουλάπες. Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων. Δωρεάν συνδέσεις και αποσυνδέσεις ηλεκρικών συσκεων. Φορτοεκφόρτωση από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με ασφάλεια. Μεταφορά με σύγχρονα κλειστά φορτηγά της εταιρείας μας. Χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων. Αποθηκεύσεις. Επικοινωνία Φωτογραφίες